Ana içeriğe atla

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri ve Tahsilat Araçları

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri

Tüm Fakültelerimiz ve İngilizce Dil Okulumuz için öğrenim ücreti 50.000,00 TL + %8 KDV = 54.000,00-TL'dir.

YARIYIL ÜCRETİ

• Burssuz           27.000,00 (KDV Dahil)
  • %25 Burslu      20.250,00 (KDV Dahil)
  • %50 Burslu      13.500,00 (KDV Dahil)
  • %75 Burslu        6.750,00 (KDV Dahil)

Geçirdiğimiz pandemi sürecinde hem öğrencilerimizin hem de ailelerin sıkıntı yaşamaması için aşağıdaki seçenekler 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı için oluşturulmuştur.

1- TAKSİTLİ ÖDEME (PANDEMİ DÖNEMİNE ÖZEL)

• Bonus, Maximum ve World kredi kartları ile WEB arayüzünden sanal pos üzerinden veya Mail Order kullanılarak, bir dönem için ödeme yapılırsa 5, her iki dönemin ödemesi yapılırsa 10 eşit taksit ile ödeme yapılabilir.

Eğer anlaşmalı banka kredi kartınız yok ise;

• Denizbank Cebeci/Ankara şubesinden Kredili Mevduat Hesabı (KMH) hesabı açtırılarak, aynı şekilde ödeme yapılması mümkündür. KMH Başvurusu için tıklayınız.

2- 36 AYA KADAR VADELİ KREDİ İLE ÖDEME

Denizbank’ın TEDÜ Öğrencilerine 36 aya kadar taksit olanağı sağlayan kredi koşullu öğrenim kredisi kullanılabilecektir.

3- HER YARIYIL BAŞINDA ÖDEME (TOPLAM 2 TAKSİT)

Öğrencilerimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi akademik takvimde belirlenen tarih aralıklarında üniversitemizin belirlemiş olduğu tahsilat araçları ile ödemelerini 2 taksitte de yapabilirler.

TAHSİLAT ARAÇLARI:

Öğrenim ücretleri her yıl akademik takvimde belirlenen tarih aralıklarında ve Üniversitemizin anlaşmalı olduğu banka ve bankaların kredi kartları ile yapabilmektedir.

Başka bankalardan EFT ile tahsilat kabul edilememektedir.

• a) Üniversitemizin anlaşmalı olduğu DENİZBANK Cebeci Şubesi veya Türkiye genelindeki herhangi bir DENİZBANK şubesine başvurularak,  TED Üniversitesi Öğrenim Ücreti ödenmesi talebiyle,  öğrencinin TC numarası ve adı soyadı bilgilerini belirtilerek herhangi bir havale ücreti ödemeden öğrenim ücreti ödenebilmektedir.
  • b) Ankara dışındaki öğrenciler için,  kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin ekteki Mail Order Formunu* eksiksiz doldurup imzalayıp muhasebe@tedu.edu.tr adresine mail göndermeleri halinde öğrenim ücretleri Kredi kartlarından tahsil edilebilmektedir.
  • c) Web arayüz üzerinden herhangi bir banka kredi kartı ile Sanal POS üzerinden online olarak öğrenim ücreti ödenebilmektedir. Ödeme sayfası için tıklayınız.
  • d) Denizbank İnternet Şubesi ve Denizbank ATM’lerinden de ödeme yapabilirsiniz.

Öğrencilerimiz güncel borç durumlarını MyTedu portal üzerinden öğrenebilmektedirler.