Tahsilat Usulleri Ve Tahsilat Araçları

Akademik Takvimde yayımlanan ödeme tarihlerine göre dil okulunda öğrenim gören  öğrenciler için son gün 20 Ocak 2017, ilgili fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerimiz için ise 27 Ocak 2017'dir.

Öğrencilerimiz güncel borç durumlarını MyTedu portal üzerinden öğrenebilmektedirler.

TAHSİLAT USULLERİ:

a)      Üniversitemize kayıtlı ya da yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz, öğrenim ücretlerini Güz ve Bahar yarıyılı başlarında olmak üzere 2 eşit taksitte her yıl akademik takvimde belirlenen tarih aralıklarında Üniversitemizin belirlemiş olduğu tahsilat araçları ile ödeyebilirler.

b)      Anlaşmalı bankamız  Denizbank  tarafından uygun koşullarda kredi kullandırılarak taksitlendirme imkanınız bulunmaktadır.

TAHSİLAT ARAÇLARI:

Öğrenim ücretleri her yıl akademik takvimde belirlenen tarih aralıklarında ve Üniversitemizin anlaşmalı olduğu banka / bankalar aracılığı ile yapabilmektedir.

Başka bankalardan EFT ile tahsilat kabul edilmemektedir.

a)      Üniversitemizin anlaşmalı olduğu Denizbank Cebeci Şubesi veya Türkiye genelindeki herhangi bir şubesine başvurularak,  TED Üniversitesi Öğrenim Ücreti ödenmesi talebiyle,  öğrencinin TC numarası ve adı soyadı bilgilerini belirtilerek herhangi bir havale ücreti ödemeden öğrenim ücreti ödenebilmektedir.

b)      Üniversitemizin “Ziya Gökalp Cad. No:48 Kolej Çankaya ANKARA” adresindeki Mali İşler ofisinden herhangi bir banka kredi kartı ile tek çekim olarak öğrenim ücreti ödenebilmektedir.

c)       Ankara dışındaki öğrenciler için,  kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlerin ekteki Mail Order Formunu* eksiksiz doldurup imzalayıp 0312 418 41 48 numaralı faksa göndermeleri halinde öğrenim ücretleri Kredi kartlarından tahsil edilebilmektedir.

d)       MyTEDU Portal üzerinden herhangi bir banka kredi kartı ile Sanal POS üzerinden online olarak öğrenim ücreti ödenebilmektedir.

e)       Denizbank İnternet Şubesi ve Denizbank ATM’lerinden de ödeme yapabilirsiniz.

Üniversitemiz yetkili kurullarınca tanımlanmış bu yöntemlerin dışında herhangi bir ödeme aracımız bulunmamaktadır.

Ek : Mail Order Formu