2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri ve Tahsilat Araçları

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtlı Öğrenci Öğrenim Ücretleri ve Tahsilat Araçları

Yıllık Ödeme Seçeneğini Değerlendirmeniz Halinde;
15 Eylül 2023 tarihine kadar yapılan Yıllık Ödeme: (Güz Dönemi Kayıtları)

• Peşin Ödemelerde %4 İNDİRİM

15 Eylül 2023 Tarihi Yıllık Ödeme son ödeme tarihi olarak belirlenmiştir.

Yarıyıl Ödeme Seçeneğini Değerlendirmeniz Halinde;
15 Eylül 2023 Tarihi Güz yarıyılı son ödeme tarihi olarak belirlenmiştir.

• Peşin Ödemelerde % 2 İNDİRİM
  • 6 taksitle ödeme kolaylığı

Bahar Dönemi Kayıtları
30 Ocak 2024 Tarihi Bahar yarıyılı son ödeme tarihi olarak belirlenmiştir.

• Son Ödeme Tarihine kadar yapılan yarıyıl ödemelerinde yarıyıl öğrenim ücreti indirim uygulanmadan tahsil edilir.
  • Taksitli ödeme seçeneği kullanılarak gerçekleştirilen yarıyıl ödemelerinde 5 taksitle ödeme kolaylığı sağlanır.

Ödemeler gecikmeli olarak ders ekle-bırak son gününe kadar yapılabilir. Bu durumda günlük 180 TL Gecikme Ücreti tahakkuk edilir. Güz Yarıyılı için ders ekle-bırak son günü 4 Ekim 2023, Bahar Yarıyılı için 21 Şubat 2024’dür.

Ödeme Seçeneklerimiz ve Araçlar
Peşin Ödemeler :

• Üniversitemizin anlaşmalı olduğu DENİZBANK Cebeci Şubesi veya Türkiye genelindeki herhangi bir DENİZBANK şubesine başvurularak, TED Üniversitesi Öğrenim Ücreti ödenmesi talebiyle, öğrencinin TC numarası ve adı soyadı bilgilerini belirtilerek herhangi bir havale ücreti ödemeden ödeme yapılabilir.
  • DENİZBANK İnternet Şubesi ve Denizbank ATM’lerinden ödeme yapılabilir.
  • Herhangi bir bankanın kredi kartı kullanılarak web arayüzünden Sanal POS ile, MyTEDU Portal Online Fee Payment uygulamasından veya Mail Order* yolu ile vade farkı olmadan tek çekim ödeme yapılabilir.
  • EFT ile ödeme yapılamamaktadır.

Taksitli Ödemeler:

• Taksitli ödemeler Bonus, Maximum ve World kredi kartları ile yapılabilir. Kredi kartı kullanılarak taksitli ödeme yapmak isteyenler web arayüzünden Sanal POS ile, MyTEDU Portal Online Fee Payment uygulamasından veya Mail Order* yolu ile ödemelerini yapabilir.
  • DENİZBANK Cebeci/Ankara şubesinden Kredili Mevduat Hesabı (KMH) hesabı açtırılarak, taksitli ödeme yapılabilir. KMH Başvurusu için tıklayınız.

(*) Mail Order ile ödeme yapılabilmesi için ilgili formun eksiksiz doldurup imzalanarak muhasebe@tedu.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Öğrenim ücretleri online ödeme kılavuzuna erişim için tıklayınız.

Öğrenim ücreti ödeme döneminde yaşanan yoğunluk sebebiyle tüm sorularınızı muhasebe@tedu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.