Ana içeriğe atla

2018-2019 Akademik Yılı Eğitim Ücretleri

ÖĞRENCİ ÖĞRENİM ÜCRETİ

 

 

Üniversitemizde Hazırlık Okulu ve tüm fakültelerimizde aynı ücret uygulanmaktadır. Mütevelli Heyeti tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için belirlenen öğretim ücreti KDV dahil 36.180 TL’dir. Burs oranlarına göre hesaplanmış KDV dahil öğrenim ücretlerimiz aşağıdaki gibidir;                                     

 Yıllık ÜcretYarı Dönem Ücreti
Tam Ücret   36.180,00 TRY         18.090,00 TRY
%25 Burslu   27.135,00 TRY         13.567,50 TRY
%50 Burslu   18.090,00 TRY            9.045,00 TRY
%75 Burslu     9.045,00 TRY            4.522,50 TRY

 

Dönem ücretleri, kayıt tarihlerinde ve ikinci dönemin başlarında olmak üzere 2 eşit taksitte tahsil edilmektedir. Öğrencilerimizin gecikme ücretlerine ve mali blokaj statüsüne düşmemeleri için akademik takvimde belirtilen mali yükümlülük tarihlerini dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir.

 

Kayıttan önce yukarıdaki tabloda belirtilen “Yarı Dönem Ücret” tutarınızı Türkiye’nin tüm illerindeki Denizbank şubelerinden öğrencimizin T.C. Kimlik numarası ile birlikte “TED Üniversitesi Öğrenim Harcı” ödeyeceğinizi belirterek, herhangi bir masraf olmaksızın ödeyebilirsiniz. (Dekontunuzu kayıt dosyanıza ekleyiniz)

 

Denizbank internet şubesi müşterisi iseniz “Fatura ve Ödemeler – Fatura Ödeme – Diğer – TED ÜNİVERSİTESİ HARÇ TAHSİLATI” menüsünden abone numarası kısmına öğrencinin T.C. Kimlik numarasını girerek ödeme yapabilirsiniz. (Dekontunuzu kayıt dosyanıza ekleyiniz)

 

https://afa.tedu.edu.tr/tr/afa/form-ve-belgeler linkinde bulunan “Mail Order Formu”nu eksiksiz olarak doldurup imzaladıktan sonra taratıp muhasebe@tedu.edu.tr adresine göndererek (Mail Order işlemine açık olan bir kredi kartınız ile) ödeme yapabilirsiniz. (Ödemenin alındığına dair teyit mailini kayıt dosyanıza ekleyiniz)

 

Bu ödeme belgelerinizi kayıt masalarında bulunan Mali İşler Birimi personellerimiz kontrol edip onayladıktan sonra kayıt işleminize devam edebileceksiniz.

 

Bu yöntemler ile ödeme yapamadığınız durumda kayıt günlerinde kayıt masalarında bulunan DENİZBANK görevlilerine nakit olarak veya yine kayıt masalarında bulunan Mali İşler Birimi personellerimize herhangi bir banka kredi kartı ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz. Birden fazla kart ile ödemenizi tamamlayabilirsiniz. (Dekont veya Kredi Kartı slip belgesini/belgelerini kayıt dosyanıza ekleyiniz)

 

Üniversitemizin tahsilat sistemi, ödemelerinizin anında öğrenci hesabına geçmesi ve öğrencilerin mali yükümlülükler nedeniyle sıkıntı yaşamamaları üzerine kurulmuştur. Bu nedenle mali yükümlülükler için yukarıda belirtilen yöntemler dışında EFT, Posta Çeki, Çek – Senet vb. ödeme araçları kabul edilmemektedir.

Tarih: